Piacenza: „Îmi datorează 6.000 de euro”. Bărbat român se baricadează în casa unui italian care avea o datorie la el

Un bărbat român de 51 de ani, rezident în localitatea Val Nure din provincia Piacenza, a fost arestat ieri, 27 noiembrie 2017, după ce s-a certat cu un bărbat italian de 38 de ani și apoi s-a baricadat în casa acestuia din localitatea Carmiano di Vigolzone.

Întâmplarea este relatată de site-ul Piacenza Sera, care scrie că bărbatul român ar fi ajuns în localitatea Vigolzone în jurul orei 12.00 de ieri și a început să se certe cu bărbatul italian, cearta între cei doi degenerând imediat și în violențe fizice.

Apoi, bărbatul român se pare că s-a baricadat în locuința bărbatului italian și s-a legat în interiorul casei cu niște fire electrice, în ciuda insistențelor carabinierilor din localitatea Ponte dell’Olio, care au fost chemați să intervină în jurul orei 13.00 pentru a-l scoate pe bărbat din casă.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru a recurs la acest gest susținând că proprietarul casei în care s-a baricadat și cu care se certase în precedență îi datorează suma de 6.000 de euro pentru niște lucrări de întreținere efectuate la casa acestuia în trecut.

Scos într-un final din locuința italianului de către carabinieri, bărbatul român nu s-a lăsat blocat cu ușurință, lovind cu picioarele doi militari care au avut nevoie de îngrijiri medicale ulterior și care s-au ales cu un concediu medical de 10 zile, respectiv 20 de zile, pentru vindecare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul român de 51 de ani a fost arestat preventiv și condus la secție.