Piacenza: infractor român prins datorită gazelor intestinale pe care le-a emis în ascunzătoare

Un infractor român de 40 de ani, rezident în localitatea Cadeo din provincia Piacenza, a fost descoperit de către autoritățile italiane ca fiind destinatarul unui mandat de arestare internațional pentru două furturi comise în Germania.

Potrivit ziarului local Il Piacenza, bărbatul român ar fi comis în Landau, Germania, furturi de produse alcoolice din două magazine, cu o valoare totală de 1370 de euro iar pentru această infracțiune a fost condamnat la un an de închisoare. Bărbatul a reușit să fugă, totuși, și a venit în Italia, unde a stat întâi în regiunea Marche, apoi s-a stabilit în localitatea italiană menționată mai sus. Conform celor relatate de sursa citată, și în Italia ar fi comis diferite infracțiuni, deci era deja în vizorul autorităților.

Polițiștii din Cadeo s-au deplasat, așadar, în dimineața zilei de ieri, 28 februarie 2018, la locuința infractorului român pentru a-l aresta dar la vederea agenților, bărbatul s-a aruncat de la balconul locuinței sale, de la o înălțime de circa 5 metri, apoi a dispărut.

Agenții de poliție au început imediat căutările și, apropiindu-se de ușa beciului de la casa acestuia, au simțit un miros urât venind din interior, ca și cum cineva ar fi emis o cantitate considerabilă de gaze intestinale în aer. Mai exact, infractorul român se pare că a tras un vânt în ascunzătoarea sa, vânt care l-a dat de gol imediat în fața polițiștilor.

Agenții de poliție au reușit să-l aresteze pe infractor și l-au condus la închisoare unde va sta până va fi primit ordinul de extrădare pentru a fi trimis în Germania să-și ispășească pedeapsa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul