Plecat în Anglia, îi trimite un mesaj soției din Italia: „De ziua ta, vin la Roma și te omor!”

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani a fost arestat la Roma, în Italia, după ce a lovit-o, a amenințat-o cu moartea și a jefuit-o pe soția sa, informează Repubblica.

T.I. sunt inițialele bărbatului român care, după ani de violențe împotriva soției sale, a plecat să locuiască în Anglia și ca urmare, femeia nu a putut să depună o plângere împotriva sa. Deși plecat, însă, nu a încetat niciodată să o amenințe și să o insulte prin mesaje. Într-unul dintre aceste mesaje, bărbatul o avertiza pe soția sa că pentru ziua ei de naștere se va întoarce la Roma ca să o omoare. „De ziua ta, vin la Roma și te omor!” o amenința pe femeie bărbatul cu câteva zile în urmă.

Iar de la vorbe a trecut la fapte, agresorul s-a prezentat în una din zilele trecute la locul de muncă al soției sale, o pensiune tip bed & breakfast din centrul Romei unde lucrează femeia.

T.l. a amenințat-o, a lovit-o cu pumnii în față, i-a furat geanta și a fugit, strigând că va merge la fosta locuință ca să-și pedepsească și fiul. Carabinierii au fost alertați de un vecin iar aceștia au ajuns imediat la casa din Labaro, în imediata vecinătate a orașului Roma, unde au găsit bărbatul care încerca să intre în casă.

După ce soția acestuia a depus plângere la poliție în care a povestit anii de violență, ororile și umilințele suferite, bărbatul a fost arestat de către carabinierii unităților din Villa Glori și Ponte Milvio și condus în închisoarea „Regina Coeli” din Roma.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI