Plecat în Anglia, îi trimite un mesaj soției din Italia: „De ziua ta, vin la Roma și te omor!”

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani a fost arestat la Roma, în Italia, după ce a lovit-o, a amenințat-o cu moartea și a jefuit-o pe soția sa, informează Repubblica.

T.I. sunt inițialele bărbatului român care, după ani de violențe împotriva soției sale, a plecat să locuiască în Anglia și ca urmare, femeia nu a putut să depună o plângere împotriva sa. Deși plecat, însă, nu a încetat niciodată să o amenințe și să o insulte prin mesaje. Într-unul dintre aceste mesaje, bărbatul o avertiza pe soția sa că pentru ziua ei de naștere se va întoarce la Roma ca să o omoare. „De ziua ta, vin la Roma și te omor!” o amenința pe femeie bărbatul cu câteva zile în urmă.

Iar de la vorbe a trecut la fapte, agresorul s-a prezentat în una din zilele trecute la locul de muncă al soției sale, o pensiune tip bed & breakfast din centrul Romei unde lucrează femeia.

- Continuarea articolului după publicitate -

T.l. a amenințat-o, a lovit-o cu pumnii în față, i-a furat geanta și a fugit, strigând că va merge la fosta locuință ca să-și pedepsească și fiul. Carabinierii au fost alertați de un vecin iar aceștia au ajuns imediat la casa din Labaro, în imediata vecinătate a orașului Roma, unde au găsit bărbatul care încerca să intre în casă.

După ce soția acestuia a depus plângere la poliție în care a povestit anii de violență, ororile și umilințele suferite, bărbatul a fost arestat de către carabinierii unităților din Villa Glori și Ponte Milvio și condus în închisoarea „Regina Coeli” din Roma.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos