Polițiștii italieni „au furat” bicicleta electrică a unui român. Bărbatul o lăsase într-o piață pe timp de noapte

Un bărbat român în vârstă de 48 de ani s-a prezentat la Comisariatul de Poliție din orașul italian Forlì pentru a denunța furtul unei biciclete electrice care dispăruse după ce a lăsat-o nesupravegheată și fără nicio măsură de siguranță aplicată. pe timp de noapte. într-o piață din oraș. Spre surprinderea sa, „autorii furtului” erau chiar polițiștii la care a mers să depună plângerea.

Potrivit Forlì Today, o patrulă de poliție a găsit bicicleta bărbatului român în noaptea precedentă în Piazza Saffi din localitatea menționată mai sus. Având în vedere că vehiculul nu era legat și nu avea nicio măsură care să împiedice furtul acestuia, polițiștii au decis să îl ducă la secție pentru a nu-l lăsa să devină ținta vreunui infractor.

Când conaționalul nostru a observat dispariția bicicletei, s-a gândit imediat la un furt, iar în dimineața următoare s-a prezentat la poliție pentru a denunța presupusa infracțiune. Nu mică i-a fost mirarea, dar cu siguranță și bucuria, când polițiștii i-au spus că ei sunt cei care i-au luat bicicleta. Polițiștii au restituit apoi bicicleta românului nostru, iar acesta s-a întors mulțumit la viața sa cotidiană.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20