Pordenone: hoți români urmăriți de o bătrână italiancă de 66 de ani și arestați cu ajutorul acesteia

O bătrână de 66 de ani a urmărit doi infractori români care au pătruns, în plină zi, în locuința sa din localitatea Sacile, provincia Pordenone, și i-a ajutat pe carabinieri să-i aresteze ținând legătura cu aceștia din urmă prin telefon.

În jurul orei 13.00 de ieri, 18 august 2017, bătrâna italiancă a surprins în interiorul locuinței sale, din via Gorgazzo, un bărbat și o femeie care cotrobăiau prin sertarele din bucătărie și din baie.

Cei doi infractori se pare că au reușit să pătrundă în casa femeii pe o ușă secundară care era deschisă dar când au văzut-o pe bătrână s-au pus pe fugă, îndreptându-se către centrul localității, probabil cu intenția de a ajunge la stația feroviară din zonă.

Pensionara de 66 de ani nu a stat prea mult pe gânduri și a început urmărirea hoților pe stradă, de la distanță, ca un detectiv profesionist, sunând în același timp carabinierii de pe telefonul mobil și dându-le detalii exacte despre locația celor doi infractori români pe măsură ce aceștia continuau să fugă.

Datorită urmăririi efectuate de bătrânică, hoții au fost prinși de carabinieri înainte de ajunge la stația de tren și au fost duși în arest. Ulterior, infractorii au fost identificați ca fiind S.L., bărbat român în vârstă de 33 de ani, și L.A., femeie română de 26 de ani, fără rezidență fixă în Italia și cu numeroase antecedente penale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Infractorii veniseră în localitatea Saciele din regiunea Venețiană cu trenul și probabil au considerat că bătrâna de 66 de ani va fi o pradă ușoară pentru ei dar curajul pensionarei și perspicacitatea acesteia i-a dus pe cei doi hoți acolo unde le este locul de drept: în arest.

Sursa: Messagero Veneto

Distribuie acest articol