Pordenone – tragedie într-o familie de români. Un mort și patru răniți în urma unui accident la Brugnera

Sursa foto: MessaggeroVeneto.gelocal.it

Tragedia a avut loc în această dimineață de 23 aprilie 2017, în jurul orei 06:00, pe via dei Soldi din localitatea Brugnera, provincia Pordenone, unde un automobil Audi A8, la bordul căruia se afla o familie de români, a derapat, ieșind de pe carosabil și lovindu-se de un zid de susținere.

Cele cinci persoane de cetățenie română care se aflau în interiorul mașinii se întorceau de la o nuntă care s-a ținut într-un local din comuna Polcenigo. La volanul mașinii se afla o femeie de 40 de ani iar în dreapta acesteia stătea mama sa, în timp ce pe bancheta din spate se afla tatăl femeii de la volan și cele două fetițe ale femeii.

Stan Mircea – 65 de ani (sursa foto: MessaggeroVeneto.gelocal.it)

Din cauze încă necunoscute, femeia a pierdut controlul mașinii și a ieșit de pe carosabil lovindu-se cu autovehiculul de un zid de susținere de pe marginea străzii. În urma impactului, tatăl femeii de la volan, Stan Mircea, în vârstă de 65 de ani, s-a lovit puternic de scaunul șoferului și a decedat pe loc. Femeia de la volan a fost rănită grav, aceasta fiind transportată la spitalul din Udine, în timp ce mama acesteia și cele două fetițe au fost transportate la spitalul din Pordenone. Una din cele două fetițe, însă, se află în stare foarte gravă și ea, motiv pentru care medicii iau în considerare transferul la spitalul din Udine.

La locul accidentului au fost prezente două ambulanțe și un elicopter dar și echipa de descarcerare a pompierilor care au fost nevoiți să intervină pentru a elibera victimele din mașina deformată în urma impactului.

Autoritățile investighează acum pentru a afla motivul care a dus la această tragedie dar ipoteza cea mai probabilă a agenților, în acest moment, este că femeie de la volan a adormit, lucru care a dus la pierderea controlului mașinii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI