Poveste incredibilă: Un tată s-a căsătorit cu propria fiică. Bărbatul a fost arestat și trimis la închisoare

Travis Fieldgrove, un american în vârstă de 42 de ani, a fost implicat într-o relație intimă și apoi s-a căsătorit cu fiica sa biologică, Samantha Kershner, pe când aceasta avea 21 de ani. Evenimentul s-a petrecut în statul american Nebraska, în localitatea Adams din Gage County, la trei ani după ce „îndrăgostiții” s-au întâlnit pentru prima dată, atunci când Samantha avea 17 ani.

Cuplul a început să se întâlnească ca tată și fiică, după ce mama fetei i-a dezvăluit cine este tatăl ei, dar apoi între cei doi a apărut o atracție fizică puternică, relatează The Sun.

Documentele instanței au inclus o declarație a Samanthei care spunea că „motivația ei de a întreține relații intime cu tatăl său a provenit dintr-o gelozie datorată concurenței cu sora ei vitregă, cu privire la cine ar putea face acest lucru cu tatăl lor”.

Faptele datează din 2018, când a avut loc nunta, în urma căreia Fieldgrove a fost arestat și condamnat, dar în aceste zile bărbatul a revenit în libertate și a recunoscut că a greșit

Incestul și căsătoria celor doi lor ar fi ieșit la iveală după ce fosta parteneră a bărbatului a informat poliția despre asta. Tatăl a fost găsit vinovat și trimis după gratii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Legea statului Nebraska consideră căsniciile incestuoase ca fiind „absolut nule”. Perechea, formată din tată și fiică, și-ar fi anunțat căsătoria pe Facebook, în ciuda faptului că era investigată de oamenii legii.

Anchetatorii au precizat că cei doi au avut o relație normală la început, care s-a transformat în scurt timp într-una intimă. Inițial, Travis a negat că ar fi tatăl Samanthei, dar testele ADN au demonstrat ulterior cu o acuratețe de 99,99% că este tatăl său, potrivit dosarelor instanței.

„Dovezile care au condus la arestare sugerează că tatăl și fiica erau conștienți de relația lor biologică înainte de a fi intimi și indică, în plus, că s-au căsătorit rapid unul cu celălalt după ce au fost anunțați despre demararea anchetei”.

Și-ar fi dorit să fi fost la închisoare cu mult timp în urmă

Tatăl denaturat a fost eliberat la începutul acestui an. De asemenea, Samantha a primit atunci 22 de zile în spatele gratiilor, iar tatălui ei i s-a ordonat să nu o contacteze după ce va fi eliberat.

Ieșit din închisoare după ce și-a încheiat pedeapsa, Trevis se pare că s-a răzgândit, deoarece acesta distribuie acum în mod regulat pe pagina sa de Facebook postări despre viață și importanța familiei și a iubirii.

„Mi-aș fi dorit să fi fost la închisoare cu mult timp în urmă”, a scris tatăl regretând probabil fapta sa.

Distribuie acest articol