Povestea cuplului care a așteptat noaptea nunții pentru a face dragoste, dar nu au reușit să facă nici după un an

Un bărbat care a ales să aștepte până în ziua căsătoriei pentru a avea relații intime cu cea care i-a devenit soție, a împărtășit o poveste emoționantă despre lupta soției sale cu o boală dificilă, care a împiedicat intimitatea fizică completă chiar și după un an de căsnicie.

Într-un episod recent al emisiunii expertului în relații John Delony, publicată pe YouTube, bărbatul a vorbit despre provocările pe care el și soția sa le întâmpină, dezvăluind că soția sa suferă de vaginism, o afecțiune care face raporturile intime extrem de dureroase.

Potrivit Cleveland Clinic, vaginismul este o „tensiune involuntară a vaginului” pe care oamenii o experimentează „la începutul actului sexual, în timpul inserării unui tampon intern sau în timpul unui examen pelvian”.

În ceea ce privește cauza care ar fi dus la această situație, soțul presupune că un rol important l-au jucat convingerile lor religioase stricte.

C.J., inițialele soțului, a explicat că, deși ambii au crescut cu convingeri creștine stricte și au ales să rămână virgini până la căsătorie, descoperirea acestei condiții a fost rapidă și neașteptată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Soția sa a început să lucreze cu o echipă de specialiști, inclusiv un psiholog sexual, un fizioterapeut și un ginecolog, pentru a aborda această problemă.

Cu toate acestea, C.J. a mărturisit că, în ciuda eforturilor lor de a menține intimitatea în alte moduri, există momente când se simte „incomplet” și luptă cu propriile sale nevoi și dorințe.

„Deci întrebarea mea este: cum pot învăța să fiu un bun soț și să o susțin și să o încurajez, gestionând în același timp așteptările mele?”, l-a întrebat pe expert.

John Delony a oferit un răspuns empatic și încurajator, subliniind importanța comunicării deschise despre sentimentele și frustrările lor pentru a evita ca tăcerea și secretele să dăuneze căsniciei.

A remarcat că vaginismul este o condiție „super tratabilă” și l-a asigurat pe bărbat că sentimentele sale sunt normale și valide, încurajându-l să continue să sprijine și să încurajeze soția sa.

Povestea lui C.J. a emoționat profund mulți spectatori, care au umplut secțiunea de comentarii a videoclipului cu mesaje de sprijin și încurajare.

Mulți au lăudat răbdarea bărbatului, exprimând speranța că soția sa va aprecia dragostea și sprijinul lui și că tratamentul va avea succes.

„Modul în care acest bărbat vorbește despre soția sa mi-a adus lacrimi în ochi”, a scris o persoană.

„Sincer, acest apelant este cel mai dulce tip de totdeauna. Sper că soția lui știe asta și îl apreciază și sper că medicii pot lucra cu ea pentru a o ajuta cu condiția ei”, a spus altcineva.

„Le doresc tot ce e mai bun ambilor. Merită toată fericirea. Ce suflet dulce.”

Un altul a adăugat: „Am încredere în acest cuplu”. Par atât de sănătoși. Mult noroc în eforturile lor.”

„Acest tip este cu siguranță un păstrător”, se citește într-un al treilea comentariu, în timp ce un al patrulea spunea: „Dumnezeu să binecuvânteze acest tânăr. Ce exemplu strălucit de iubire sacrificatoare. Asta este adevărata iubire.”

„Cu adevărat un bărbat bun. Forța se manifestă în multe forme. Te salut”, a exclamat un alt utilizator. „Asta este tipul de iubire pe care o vreau”, a recunoscut un alt spectator.

John Delony a încheiat cu un mesaj pentru toți spectatorii care se confruntă cu probleme similare, încurajându-i să caute ajutor profesional, subliniind că merită să depășească orice jenă sau disconfort pentru a aborda aceste provocări.

Distribuie acest articol