Povestea emoționantă a unui tânăr adoptat în Italia care își caută mama biologică. „La nașterea mea a folosit o altă identitate”

Un tânăr născut în România și adoptat de la vârsta de trei ani în Italia și-a spus povestea într-un apel făcut pe pagina Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, unde a publicat un anunț emoționant exprimându-și dorința de a-și cunoaște mama biologică. Despre ea știe că atunci când l-a născut nu și-ar fi dat adevăratul nume la maternitate.

Redăm mai jos anunțul integral al tânărului în vârstă acum de 21 de ani:

„Povestea mea este o poveste mai puțin obișnuită și mai rar întâlnită, dar totuși încă în sufletul meu mai există cât de cât o mică speranță.

Numele meu la naștere a fost VOICULESCU IOAN ALEXANDRU și sunt născut pe data de 9.07.2001 la Spitalul Clinic „Sf. Ioan” la maternitatea BUCUR din BUCUREȘTI.

Sunt aici în căutarea mamei mele care la nașterea mea se pare că ar fi dat identitatea altei persoane. Imediat după naștere am fost dus în Centrul de Plasament „Sf. Vasile”, Sector 4 BUCUREȘTI. După aproape un an am fost dus în plasament la o asistentă maternală de unde mai apoi la vârsta de 3 ani am fost adoptat în Italia, de o familie minunată. Din păcate am dobândit acest nume dar nu știu dacă a fost pus de mama mea sau de cei de la spital.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Încă de la o vârstă fragedă, aveam cam 15 ani, îmi amintesc ziua când am început deja să-mi caut mama. Peste ani am reușit să găsesc persoana care de fapt era trecută ca fiind mama mea, minor fiind ea a dorit să vorbească numai cu părinții mei adoptivi. Din spusele acestei doamne am reușit să aflu câteva frânturi despre mama mea. Se pare că în anul 2001 mama mea ar fi avut vârsta în jur de 21-24 de ani, posibil să se numească ANGELA (poate chiar și VOICULESCU), avea cam 1.65 înălțime, părul mediu vopsit blond și în lunile martie, aprilie se afla în Orașul TÂRGU MUREȘ.

Sunt conștient că este aproape imposibil să o găsesc, dar totuși eu încă sper, cu ajutorul vostru al tuturor dacă DISTRIBUITI anunțul meu cât mai mult posibil poate cineva își amintește și de existența mea. Sunteti speranța mea, îmi doresc atât de mult să o găsesc, poate chiar am și alți frați sau surori, ar fi minunat să îi cunosc și pe ei.

Vă mulțumesc anticipat! Cu respect Alexandru!”