Povestea gemenelor dicefale care s-au căsătorit și vor să devină mame

Abby Hensel, femeia în vârstă de 34 de ani, originară din Minnesota (SUA), care are o geamănă siameză pe nume Brittany, s-a căsătorit.

Sunt una dintre puținele perechi de gemeni dicefali din lume și au devenit cunoscute datorită documentarului Abby and Brittany, produs de TLC, care a prezentat publicului povestea lor, relatează Daily mail.

Cele două femei au două capete separate, două inimi, dar împart un singur corp de la talie în jos – inclusiv organele genitale, intestinele și vezica urinară.

„Vom fi mame la un moment dat”, a spus Brittany în documentarul lo,r despre dorința de maternitate. „Nu ne-am gândit cum va funcționa asta”, a clarificat însă ea.

photo_2024-03-29_21-23-28

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform celor împărtășite pe profilul TikTok, Abby Hensel s-a căsătorit cu Josh Bowling, de profesie asistent medical și veteran al armatei.

Ceremonia ar fi avut loc în 2021, în mare secret, dar femeia a decis să o facă publică doar acum, cu câteva fotografii pe rețelele sociale.

photo_2024-03-29_21-24-04

Gemenele siameze s-au născut în martie 1990, în Minnesota.

La naștere, părinții lor, Patty și Mike, au decis să nu le supună delicatei operații de separare, considerând-o prea riscantă și temându-se că una dintre ele nu va supraviețui.

Abby-And-Brittany-Hensell-TLC-mc-240327-66546f

Au apărut pentru prima dată la televizor în 1996, invitate la The Oprah Winfrey Show. De atunci, povestea lor a atras atenția mass-media.

Câțiva ani mai târziu, și-au povestit viața în documentarul „Abby and Brittany”, în care se puteau vedea ducând o viață normală, conducând mașina, scuterul, cântând la pian, gătind în bucătărie, mergând cu prietenele în excursii etc.

De asemenea, de-a lungul anilor au practic sporturi precum bowlingul, voleiul, ciclismul, softball-ul și înotul.

photo_2024-03-29_21-24-45

Acum lucrează ca învățătoare și predau într-o școală primară din Minnesota.

Distribuie acest articol