Presa italiană despre victoria tricolorilor la U21: „România, avalanșa care s-a abătut asupra Croației”

Uimitoare și meritată victoria tricolorilor români de marți, 18 iunie, la Campionatul European de Fotbal pentru tineret care se desfășoară în Italia și San Marino. Selecționata de tineret a României a învins Croația cu scorul de 4 – 1, în Grupa C, pe San Marino Stadium din Serravalle.

„România a fost irezistibilă în fața Croației și ne-a dăruit un adevărat spectacol fotbalistic”, scrie presa italiană în această dimineață. „O adevărată avalanșă fotbalistică s-a abătut asupra Croației ieri seară”, afirmă jurnaliștii italieni.

„Un meci bun care s-a încheiat cu o mare victorie a românilor”, „România, prima mare surpriză a Campionatului”, sunt doar câteva titluri care se pot citi în publicațiile italiene.

Echipa României. Foto: UEFA.com

România va disputa următoarea partidă în Grupa C pe 21 iunie, contra Angliei (Dino Manuzzi – la Cesena, ora 19:30).

În semifinale se califică echipele câştigătoare ale celor trei grupe şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde. Primele patru clasate se califică la JO 2020. Dacă printre acestea se află Anglia, va exista un baraj pentru JO de la Tokyo între celelalte două echipe clasate pe locul secund în grupe.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI