Presupusul criminal al românului din Italia ucis sub privirea soției a fost arestat

Bărbatul despre care se presupune că l-a ucis în seara zilei de 12 mai 2021 pe românul Mihalcea Vasile, în orașul italian Bari din Puglia, chiar sub privirea îngrozită a soției acestuia din urmă, a fost arestat de polițiști la 24 de ore după crimă.

Vasile a murit în urma mai multor răni care i-au fost fatale, printre care unele de cuțit, iar altele provocate cu un obiect contondent cu care a fost lovit în zona capului și a toracelui. Totul în fața soției sale, care a asistat neputincioasă la crimă.

Ancheta carabinierilor din Bari, condusă de procurorul Giuseppe Dentamaro, a permis reconstituirea dinamicii delictului și identificarea criminalului datorită atât dovezilor adunate la locul tragediei, cât și a mărturiei soției lui Mihalcea Vasile.

Anchetatorii desfășoară încă investigații pentru a stabili motivul care l-a împins pe autor să recurgă la acest gest, dar cert este că principalul suspect se numește Gheorghe Busuioc, are 44 de ani și diferite antecedente penale.

- Continuarea articolului după publicitate -

Imediat după crimă, care din primele informații reiese că s-a petrecut în urma unor discuții aprinse între Mihalcea și Busuioc, făptașul a încercat să-și facă pierdute urmele.

Un apel făcut în seara zilei de ieri la 113, pentru a solicita intervenția agenților de poliției în gara de pe via Cifarelli din Bari, unde niște cetățeni străini aflați sub influența alcoolului deranjau călătorii, a fost cel care a dus la arestarea presupusului criminal.

Busuioc Gheorghe se afla chiar în acea gară, probabil pregătit să părăsească orașul și poate chiar Italia pentru a nu răspunde în fața legii pentru fapta sa.

Polițiștii italieni l-au pus sub arest, însă, iar acum urmează să fie supus unei anchete care va stabili cu exactitate gradul său de vinovăție pentru a putea fi trimis în judecată.

- Continuarea articolului după publicitate -

Pe același subiect:

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos