Prezentatorul italian Paolo Bonolis: „Am avut o fantomă în casă, găseam lumini aprinse și dulapuri deschise”

Celebrul prezentator italian Paolo Bonolis a împărtășit o experiență neobișnuită și personală cu fanii săi în timpul unei transmisiuni live pe o platformă de socializare, răspunzând la întrebările unui utilizator curios.

„Am avut o fantomă în casă, găseam lumini aprinse și dulapuri deschise. A văzut-o și Sonia”, a mărturisit Bonolis.

 

Despre fenomenele paranormale se aud multe, dar povestea lui Paolo Bonolis este remarcabilă pentru sinceritatea cu care vorbește prezentatorul.

În timpul unei transmisii live pe rețelele sociale, el a relatat o experiență trăită cu ani de zile ân urmă, în prima sa casă, fără a omite niciun detaliu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În cadrul discuției, Bonolis a povestit cum, în primul său apartament cumpărat cu banii câștigați din televiziune, a început să observe fenomene ciudate: lumini care se aprindeau singure și uși de dulap parțial deschise. Aceste evenimente stranii au culminat cu apariția unor sunete neobișnuite, cum ar fi declanșarea apei la toaletă în mijlocul nopții.

El a povestit:

Primul apartament în care am locuit singur l-am cumpărat cu primii bani pe care i-am câștigat din televiziune. Aproape de casa asta fusese ucis cineva și nimeni nu voia acel apartament micuț. Eu l-am cumpărat și gata, m-am mutat acolo.

Pentru o vreme nu s-a întâmplat nimic, apoi a început o situație ciudată. Noaptea mergeam la culcare și când mă trezeam dimineața găseam lumini aprinse, dulapurile erau parțial deschise, apoi a început să se declanșeze apa la toaletă noaptea.”

Inițial sceptic, Bonolis a început să suspecteze că aceste fenomene ar putea fi legate de o prezență nevăzută:

M-am întrebat ce ar putea fi, după un timp a devenit enervant și mi-am dat seama că în casă era o prezență a ceva. Așa că, într-o seară când m-am întors, eram destul de obosit, și am găsit luminile aprinse și dulapurile deschise, am stins tot, m-am așezat pe canapeaua din salon și am vorbit în întuneric cu ceea ce presupuneam că este o entitate.

Am spus ‘Îmi pare rău, tu poate vrei să îmi comunici ceva dar eu nu te înțeleg. Ori te faci înțeles, ori dacă trebuie să ne petrecem toată existența aici deschizând sertare și declanșând apa la toaleta, m-ai enervat la culme (‘avresto rotto anche i co***ni’)!”

Un discurs fără menajamente:

- Continuarea după publicitate -

Am fost destul de clar și nu s-a mai întâmplat nimic, până într-o seară când Sonia (Bruganelli, n.r.) a venit pentru prima dată să doarmă la mine și mi-a spus că în timpul nopții a văzut o prezență întunecată care s-a apropiat de patul nostru, a stat deasupra ei și a pus o mână pe mine și a început să vorbească.

Eu nu-mi amintesc nimic. Dimineața mi-a povestit și i-am explicat situația, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. Doar că m-am mutat din casa respectivă, pentru că altfel nu se mai putea dormi”, a mai povestit Bonolis.

Această mărturie neobișnuită vine de la unul dintre cele mai cunoscute nume din televiziunea italiană, adăugând un nivel ridicat de intrigă și mister asupra discuțiilor despre fenomenele paranormale. Video mai jos:

@specialedituttoilmondo #entita #paolobonolis #fantasmi #ghost #paranormale #presenzeparanormale ♬ suono originale – dituttoilmondo

@rotalianul