Primar din Italia, mesaj pentru români cu ocazia Zilei Naționale a României: „Mulțumim și la mulți ani”

Primarul orașului Torino, Stefano Lo Russo, a adresat un mesaj emoționant comunității românești din oraș cu ocazia Zilei Naționale a României, celebrată pe 1 Decembrie.

Mesajul, transmis prin video și publicat pe pagina Consulatului General al României la Torino, evidențiază aprecierea profundă a primarului italian pentru contribuția semnificativă a românilor la dezvoltarea și prosperitatea orașului Torino.

Lo Russo a subliniat importanța și valoarea comunității românești, descriind-o ca fiind „o parte extrem de importantă a societății torineze” și „o comunitate unită”.

Captură de ecran 2023-12-01 132357
Primarul orașului Torino, Stefano Lo Russo. Sursa foto: captură video

El a recunoscut contribuția continuă a românilor la dezvoltarea orașului și a exprimat mulțumiri și urări sincere pentru această zi de sărbătoare.

„În această zi de sărbătoare, în care se celebrează Marea Unire, sunt foarte bucuros să adresez întregii comunități românești din Torino cele mai sincere urări, alături de cele mai alese mulțumiri”, a spus Lo Russo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

El a continuat, subliniind: „concetățenii noștri de origine română sunt o parte extrem de importantă a societății torineze”.

„Mulțumesc întregii comunității române din Torino și La mulți ani pentru această zi a Marii Uniri”, a spus primarul italian în încheiere.

Acest gest de apreciere din partea Primarului Lo Russo reflectă relația strânsă și respectul reciproc dintre comunitatea românească și orașul Torino.

Mesajul său a fost primit cu căldură de către membrii comunității românești, consolidând astfel legăturile interculturale dintre România și Italia. VIDEO mai jos:

@rotalianul