O primărie din Italia încheie căsătorii pe perioadă determinată cu durata de la 3 la 10 ani

Primăria comunei Bugliano, regiunea Toscana, a anunțat pe pagina Facebook că începând cu data de 1 iulie 2022, va încheia la cerere căsătorii pe perioadă determinată, cu durata de 3, 5, 7 sau 10 ani. La sfârșitul duratei alese căsătoria va fi automat nulă, iar soții vor fi din nou declarați ca fiind persoane necăsătorite.

Cei care doresc o astfel de uniune au posibilitatea de a stabili, prin intermediul unui formular tip contract de căsătorie, acordurile de proprietate a bunurilor și durata căsătoriei.

În funcție de durata pe care o preferă mirii va trebui ca aceștia să plătească la administrația publică locală o taxă de:

  • 700 de euro pentru o căsătorie de 3 ani;
  • 1.050 de euro pentru o căsătorie de 5 ani;
  • 1.650 de euro pentru o căsătorie de 7 ani;
  • 1.990 de euro pentru o căsătorie de 10 ani.

Din fericire, totul este o glumă. Există o primărie în provincia Pisa, care nu există, dar a devenit celebră în toată Italia în câteva zile. Este vorba de Primăria Bugliano, a cărui administrație municipală fictivă are un cont de Twitter care există de o săptămână și a fost deja urmărit de peste șase mii de utilizatori. Conținuturile, pe de altă parte, sunt de neratat și distractive.

Redăm mai jos textul anunțului făcut de Primăria din Bugliano:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„De la 1 iulie 2022 în primăria noastră va fi posibil să profitați de o nouă metodă de căsătorie care vă permite să alegeți durata. Pe formularul, pe care îl propunem mai jos, se pot alege patru durate diferite de căsătorie: 3 ani, 5 ani, 7 ani și 10 ani; fiecare cu costul ei. La sfârșitul duratei alese, căsătoria va fi automat nulă, iar soții vor fi din  no necăsătoriți/celibatari. Este recomandabil să completați formularul și să îl trimiteți primăriei unde angajații noștri vor verifica exactitatea datelor și că plata a fost efectuată.
Pe pagina site-ului nostru există formularul de descărcat în format word: https://comunedibugliano.home.blog/2022/06/13/matrimonio-a-tempo-determinato/?fbclid=IwAR3RfkG4lwKgzGV4mWvTr2kOd2NC2t8CfvwBCii-kmaXH6Cd65izV_UsXHI”