Protestul diasporei programat pentru 10 august nu a primit autorizație de la Primăria Bucureștiului

Protestul diasporei programat pentru 10 august nu a primit avizul Primăriei Capitalei. Federația Românilor de Pretutindeni a distribuit pe pagina sa Facebook înștiințarea că cererea de autorizare a unui miting pe data de 10 august în Piața Victoriei din București a fost respinsă.

 

 

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

 

Alături de imagine, cei care doreau să fie organizatorii acestui miting, au scris:

„După lungi insistențe, în sfârșit am primit un răspuns referitor la cererea făcută către Primăria Capitalei în vederea aprobării desfășurării protestului din 10 august din Piața Victoriei. Astfel, comisia de avizare a cererilor primite în baza Legii 60/1991, a considerat că prin derularea protestului s-ar încălca prevederile Articolului 2 din această lege, motiv pentru care cererea noastră nu poate fi soluționată favorabil.
Am dori să-i întrebăm pe distinșii conducători de neam și țară dacă ne pot prezenta poziția acestei comisii referitor la protestul organizat de către PSD în data de 9 iunie 2018. Oare dânșii de ce nu intrau sub incidența aceluiași articol din lege?
Oricum, nu ne plângem de milă, știm clar ce avem de făcut, am învățat de la niște oameni faini cum se obține o autorizație pentru o astfel de manifestație încă din anul 1989.
De ce îți este frică, nu scapi!”