Protestul unui pilot în Italia, a trasat o rută în formă de penis după ce a fost informat că zborul a fost redirecționat

În data de 28 iulie, un avion al companiei Lufthansa care zbura din Frankfurt (Germania) către Catania (Italia) a fost redirecționat către Malta, în mod neașteptat.

În urma acestei decizii, pilotul avionului a ales un mod neobișnuit de a-și exprima nemulțumirea – a trasat o rută în formă de penis în spațiul aerian, relatează La Repubblica.

Zborul LH306, care a decolat din Frankfurt la ora 13.45, a fost redirecționat către Malta, conform informațiilor apărute pe Flightradar24, un site care monitorizează în mod constant traficul aerian internațional.

Captură de ecran 2023-07-31 135815

Acest eveniment survine pe fondul dificultăților recente cu care s-a confruntat aeroportul Fontanarossa din Catania, după ce terminalul A a fost devastat de un incendiu.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Traseul neobișnuit pe care l-a ales pilotul a devenit imediat vizibil pe harta Flightradar24.

Forma trasată de acesta pe cerul Cataniei, înainte de a se îndrepta către La Valletta, este inconfundabilă. Această manevră a pilotului a atras imediat atenția, iar povestea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Situația subliniază o serie de neajunsuri pe care le-a suferit aeroportul Fontanarossa după incendiu, operativitatea sa fiind redusă la minimum. Aceasta nu este prima oară când un zbor suferă disconfort din cauza situației critice a aeroportului.

Cazul neobișnuit a atras atenția publicului internațional, punând în evidență modul neconvențional prin care pilotul și-a exprimat frustrarea. VIDEO AICI.