Ravenna – un bărbat român decedat și un altul rănit în urma unui accident tragic în via Canala

Un 1 mai dramatic anul acesta pentru românii din Italia, în special pentru comunitatea românească din Ravenna, unde în jurul orei 20:00 de ieri a avut loc un accident dramatic în care un bărbat român și-a pierdut viața iar un altul a fost rănit grav.

Din primele relatări se pare că cei doi se îndreptau pe via Canala spre localitatea Piangipane, la bordul unui autoturism Volkswagen Passat cu numere de înmatriculare românești, când șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a derapat într-un câmp. Ieșită de pe carosabil, mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe o distanță de circa 100 de metri, apoi s-a oprit între carosabil și șanțul de pe marginea carosabilului.

Sursa foto: www.ilrestodelcarlino.it

În urma răsturnării, unul din cei doi bărbați români, F.P., în vârstă de 49 de ani, a fost aruncat în afara autovehiculului, acesta suferind răni foarte grave și fiind transportat cu cod roșu la spitalul Bufalini din Cesena. Celălalt bărbat român, C.M., 54 de ani, a rămas blocat între resturile vehiculului zdrobit. Acesta se pare că a decedat pe loc, medicii de pe ambulanță nereușind să mai facă nimic pentru el, odată ajunși la fața locului.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20