Ravenna – biciclist român de 38 de ani accidentat mortal și lăsat să moară într-un șanț

Totul s-a întâmplat în seara zilei de duminică, 5 martie 2017, pe Strada Provincială Casolana, între localitățile Castel Bolognese și Riolo Terme,  provincia Ravenna, unde corpul fără viață al unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani și rezident la Riolo Terme, a fost găsit într-un șanț de pe marginea drumului.

În jurul orei 23:30, un apel la 112 din partea unui trecător prin zona respectivă anunța că o bicicletă abandonată se afla pe marginea drumului, lângă parapet. Deplasându-se la fața locului, carabinierii au găsit în șanțul de după parapet corpul neînsuflețit al conaționalului nostru care părea că a fost lovit de un automobil al cărui șofer a fugit imediat după accident.

Din primele relatări, se pare că bărbatul român se îndrepta pe bicicletă spre localitatea Castel Bolognese-Riolo, când a fost lovit de o mașină care mergea în aceeași direcție, carabinierii găsind la fața locului și o oglindă care aparținea unui automobil marca Volkswagen Golf. Șoferul , însă, a fugit cu mașina de la locul accidentului, lăsând conaționalul nostru să moară fără niciun ajutor în șanțul de la marginea drumului.

După aproximativ o oră de la descoperirea cadavrului, la fața locului s-a prezentat șoferul autoturismului Golf, un bărbat italian în vârstă de 55 de ani, care a mărturisit că el este autorul accidentului. Acesta a declarat că a a auzit un zgomot, ca și cum ar fi lovit ceva, dar a intrat în panică și a fugit.

Bărbatul italian a fost denunțat de către carabinieri, în stare de libertate, pentru omor rutier și neacordarea primului ajutor, cazul ajungând pe biroul procurorului Marilù Gattelli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI