Răzbunarea unei femei din Italia pe fostul iubit: A mințit că a născut un copil și îl acuza că nu vrea să-l recunoască

O femeie în vârstă de 46 de ani din Pontedera, provincia Pisa, a fost recent trimisă în judecată, după ce a orchestrat un complot detaliat și rău intenționat împotriva unui bărbat de 30 de ani din Spezia, regiunea Liguria.

Femeia a simțit nevoia să se răzbune într-un mod neașteptat, după terminarea relației lor sentimentale. Acum, însă, este acuzată de defăimare și hărțuire.

A mințit că era însărcinată și a născut un copil pe care tatăl nu voia să-l recunoască

Totul a început cu o serie de acuzații nefondate pe rețelele de socializare, unde femeia a publicat în mod repetat postări și povești cu fotografii ale fostului iubit, etichetându-l ca „tătic” al unui copil inexistent.

Ea a recurs inclusiv la trimiterea de mesaje repetate către bărbat despre o presupusă sarcină – de fapt neadevărată – amenințând că nu va face întrerupere de sarcină dacă acesta nu ar fi fost de acord să reînnoade relația.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia le-a contactat chiar și pe rudele fostului iubit, comunicându-le că este însărcinată și a fost părăsită de tatăl copilului.

La un moment dat ea a postat detalii despre nașterea presupusului copil și a susținut că acesta „respiră autonom, va fi acasă în curând” și că numele micuțului a fost oficial înregistrat cu numele tatălui.

„Așa tată, așa fiu, foarte bine semănați. Aceleași picioare, aceleași gambe, chiar dacă tatăl tău nu a vrut să știe de tine,” a scris într-una dintre postările sale, alături de fotografii în care se puteau vedea picioarele unui bebeluș.

Răzbunarea bine orchestrată s-a transformat într-un coșmar pentru bărbat, care, deși împarte același nume cu un cunoscut arbitru de fotbal, nu are nicio legătură cu lumea sportivă. Confuzia a fost sporită de această coincidență nefericită.

Bărbatul, care s-a văzut nevoit să facă față nu doar unui val de emoții negative, dar și unei stări de anxietate și a unui prejudiciu de reputație, a reclamat-o pe femeia care este acum acuzată de de defăimare și hărțuire.