Refugiată ucraineană dispărută în Italia. Suferă de depresie

O ucraineană în vârstă de 45 de ani, care a fugit din calea războiului, este dată dispărută de 10 zile în Italia, de către sora sa. Ultima dată a fost văzută în Saronno, provincia Varese (Lombardia).

Se numește Olga Odilova și nu vorbește limba italiană, menționează Informazione Online. De joi, 12 mai, nu se mai știe nimic de ea, când a plecat din casă fără telefon și fără medicamentele de care are nevoie. I-a lăsat un bilet surorii sale, Nadia, și și-a luat actele. De atunci nu mai sunt vești despre ea.

Olga a ajuns în Italia după ce a început războiul în țara ei de origine, dar era nehotărâtă dacă să vină în peninsulă, la sora ei care locuiește la Origgio sau să stea acasă cu fiul ei care luptă la Kiev.

Când a ajuns în Italia și-a exprimat în repetate rânduri intenția de a se întoarce în Ucraina, dar a avut și probleme cu depresia. De aici și marea îngrijorare a surorii sale pentru că Olga nu vorbește limba italiană și ar putea fi oriunde, într-o stare de confuzie.

Căutările au început imediat și în ultimele ore au ajuns mai multe semnalări, unele persoane au spus că au văzut-o la Turate, altele la Saronno.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Când a ieșit din casă Olga purta o jachetă neagră, pantaloni negri și adidași albi. Cine are informații este rugat să sune la 112.