Reggio Calabria – bărbat român se așează pe marginea drumului și este lovit mortal de o mașină. Autorul accidentului neidentificat încă

Trupul unui bărbat român a fost găsit fără viață într-o zonă izolată din fracțiunea Fossato a localității Montebello Jonico, în jurul orei 13:00 din ziua de 15 august 2017, iar, potrivit autorităților locale, acesta ar fi fost lovit mortal de un autovehicul după ce bărbatul s-a așezat pe marginea drumului, probabil simțindu-se rău.

A.S., inițialele bărbatului, în vârstă de 40 de ani, muncitor în agricultură, în localitatea sus-numită, a ieșit din casă cu câteva ore înainte de a fi găsit mort, spunând familiei că are probleme la stomac și iese să ia o gură de aer.

Conaționalul nostru s-a îndreptat atunci spre periferia localității, ajungând într-o zonă mai izolată și, conform anchetatorilor care au reconstruit cazul, s-a oprit într-o curbă, pe marginea drumului, unde apoi se crede că a adormit sau a leșinat.

Un autovehicul care trecea prin zonă se pare că l-a lovit din plin pe bărbatul român, zdrobindu-i craniul și omorându-l pe loc, șoferul fugind apoi de la fața locului.

Alertați de un trecător care a descoperit cadavrul bărbatului, la fața locului s-au prezentat carabinierii din fracțiunea Saline Joniche ale aceleiași localități dar și cei din comuna Melito di Porto Salvo, conduși de căpitanul Gianluca Piccione.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Asupra trupului neînsuflețit al conaționalului nostru, medicul legal a efectuat o inspecție acurată dar nu s-au dat publicității încă niciun fel de detalii despre rezultatele inspecției.

În plus, acest accident mortal a fost făcut public abia astăzi, 20 august, 2017, la 5 zile după accident, când ziarul online Gazzetta del Sud a făcut publice detaliile cutremurătoare ale acestei crime rutiere.

@rotalianul