Revenit în România după mulți ani petrecuți în Italia: „Se poate face performanță și aici, nu doar în afara țării”

Cătălin Bogdan Fodor a plecat în Italia împreună cu părinții, când avea numai 12 ani. A absolvit la Roma o facultate cu profil economic, apoi a revenit în țara natală, iar în prezent este Director General la o fabrică de confecții.

Povestea sa este prezentată de jurnalista Mihaela Popescu în cadrul emisiuni „Timpul reîntoarcerii” difuzată la TRINITAS TV.

Italia „m-a primit cu brațele deschise – a mărturisit tânărul – nu m-am simțit niciodată străin, nu m-am simțit dat la o parte, am reușit să mă integrez foarte, foarte bine în tot ce înseamnă școală, colegi, obiceiuri etc. Pentru mine, pot spune că Italia a fost o experineță minunată!”

Cătălin Fodor, revenit în România după mulți ani petrecuți în Italia. Foto: captură video TRINITAS TV

Cătălin Fodor a terminat la Roma o facultate cu profil economic și i s-a oferit ocazia să lucreze în România. A răspuns cu entuziasm la această provocare și a decis să revină definitiv în țară.

Cătălin Fodor împreună cu părinții săi la absolvirea facultății. Sursa foto: captură video TRINITAS TV

S-a stabilit la București, unde între timp a devenit Director General la o fabrică de confecții.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Această funcție „se leagă cumva de o pasiune veche, din timpul facultății, când îmi doream să ajung la un moment dat să conduc o fabrică de producție îmbrăcăminte”, a spus tânărul.

Imagine din fabrica unde Cătălin Fodor este Director General. Sursa foto; TRINITAS TV

Cu privire la reîntoarcerea românilor de peste hotare, tânărul director general a spus: „Faptul că vorbești o limbă străină te ajută foarte, foarte mult, e nevoie de oameni care au studiat în alte țări și care la un moment dat pot lua în calcul această reîntoarcere. Numărul mare de investitori facilitează găsirea unui loc de muncă și cu siguranță se poate face performanță și aici, nu doar în afara țării.”

Iar „acasă este acolo unde locuiesc persoanele dragi, poate fi acasă și peste hotare, poate fi și în țara în care te-ai născut. Cred că oamenii din jurul tău compun cumva conceptul acasă”, mai este de părere Cătălin. Mai jos materialul video realizat de Mihaela Popescu:

Distribuie acest articol