Revizuirea jachetelor de tranziție pentru femei pentru primăvara anului 2023 – piele, puf, denim sau palton? Pe care să o alegi? (P)

Jachete de tranziție – cum trebuie să fie?

Primăvara, ploaia poate provoca o mulțime de griji, iar toamna, fiecare dimineață și seară vor fi mult mai răcoroase. De aceea, merită să cauți țesături exterioare impermeabile, combinate cu un interior cald și moale. Unele modele au căptușeli cu fermoar, ce pot fi îndepărtate atunci când temperatura crește.

Primăvara este anotimpul în care oamenii sunt extrem de dornici să își schimbe garderoba, încântați de revenirea la viață a naturii. Jachetele de primăvară de damă sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori  pe https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-femei_Geci-femei_Geci-de-primavara-12809.html!

Jacheta de tranziție pentru muncă

Când mergi la birou, ai nevoie de un palton clasic și bine potrivit. Alege un model într-o culoare discretă (negru, bleumarin, bej, taupe sau gri). Lungimea până la jumătatea coapsei este cea mai bună dacă dorești ca paltonul să se potrivească cu o varietate de look-uri. De asemenea, va fi perfect un trench cu nasturi sau fără, ci doar legat cu o curea.

O jachetă matlasată de damă va fi, de asemenea, grozavă pentru muncă, a cărei cusătură nu numai că dă un caracter decorativ și elegant, dar mai presus de toate matlasarea face un strat izolant excelent. De aceea, aceste jachete matlasate sunt una dintre cele mai frecvent alese modele de tranziție pentru femei pentru multe ocazii, inclusiv cele mai oficiale.

Ce jachetă de tranziție să alegi pentru ieșiri și ținute de weekend?

Pentru ocazii speciale sau atunci când vrei să ieși în evidență, nu ezita să porți jachete de damă la modă, care ies în evidență prin croiala neobișnuită sau culoarea îndrăzneață. Pentru acele femei care preferă modelele clasicele de bază, jachetele de piele vor fi o opțiune la fel de grozavă. Ce zici de a combina o jachetă clasică din piele și culoarea la modă? Astfel de jachete de piele de tranziție pentru femei sunt disponibile, de exemplu, în magazinul Bolf: https://www.bolf.ro/rum_m_Imbracaminte-femei_Geci-femei_Geci-de-primavara-12809.html.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai există un motiv pentru care ar trebui să ai o jachetă de piele în garderoba ta: o poți purta ca strat intermediar într-un sistem de stratificare! Astfel, când se face frig afară, poți să-ți îmbraci o vestă de blană sau un poncho peste ea și să-i dai o formă cu o curea mare de piele care se va potrivi cu mânecile jachetei tale.

Vrei o haină practică, nici prea clasică, nici prea sportivă? Jachetele de puf scurte, a căror croială boxy îi aduce în minte pe cei de la Chanel, va domni peste tot în această primăvară! Alege un model într-o culoare neutră, precum bleumarin, sau o culoare puțin mai vibrantă, dar totuși delicată (cum ar fi nude sau roz pudrat).

O altă propunere de încredere va fi jacheta din denim pentru femei, a căror croială universală și atemporală funcționează bine în aproape toate circumstanțele. Nu s-au demodat de mulți ani și nu există niciun indiciu că se vor demoda în curând. În plus, le poți include în numeroase ținute de zi cu zi, fie într-un total look din denim, fie alături de treningul sau rochița preferată.

Pentru a-ți face jacheta de tranziție din această primăvară și mai irezistibilă, nu uita de accesoriile potrivite!

Distribuie acest articol