Rimini – muncitor român accidentat grav pe autostrada A14, în timp ce lucra la întreținerea acesteia

Un muncitor român în vârstă de 40 de ani care lucra la curățarea ierbii de pe marginea carosabilului autostrăzii A14 a fost accident grav în dimineața zilei de 31 mai 2017, anunță ziarul online Rimini Today.

Bărbatul român, împreună cu alți colegi, cu toții angajați ai unei firme din Ravenna, se aflau pe autostrada A14 pentru a executa lucrări de întreținere și curățenie, între localitățile Rimini și Riccione, direcția Ancona. Aceștia erau însoțiți de un tractor agricol pe lângă care mergeau muncitorii, urmat de alte autovehicule care semnalau prezența muncitorilor.

În jurul orei 8:15, șoferul unui camion ce transporta mobilă, aparținând unei firme din localitatea Pordenone, a pierdut controlul volanului și a lovit din plin grupul de lucru, conaționalul nostru ajungând astfel să fie rănit foarte grav de unul dintre autovehiculele care-i însoțea pe muncitori.

Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță au reușit să stabilizeze muncitorul român pe care l-au transportat la spitalul Bufalini din Cesena unde a fost internat la terapie intensivă, diagnosticat cu un politraumatism.

Banda de circulație a fost închisă pentru câteva ore după accident, circulația fiind redeschisă după ora 11 numai.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol