Robert, motociclist român mort în Italia nevinovat. O fetiță de 5 ani va crește fără tată

Un motociclist tânăr în vârstă de doar 29 de ani, Constantin Robert Bucur, a murit sâmbătă, 18 martie, într-un tragic accident pe drumul județean Costo, în teritoriul comunei Cogollo del Cengio, în provincia Vicenza. Tânărul a decedat a doua zi la spitalul civil San Bortolo din Vicenza, unde a fost transportat cu elicopterul în condiții disperate. Lasă în urma sa o fetiță de numai 5 anișori, care va crește fără tată.

Marți, 21 martie, a avut loc autopsia dispusă de procuror, informează Il Gazzettino.

Șoferul camionetei Nissan Double Cab, care s-a ciocnit cu motocicleta românului, cauzându-i căderea pe carosabil, era R. S., un bărbat în vârstă de de 71 de ani din Breganze. El este cercetat pentru infracțiunea de omucidere rutieră.

Potrivit informațiilor, motocicleta încerca să depășească vehiculul care se oprise pe partea dreaptă a șoselei, în aceeași direcție de mers, când șoferul ar fi plecat de pe loc fără să se asigure, efectuând o manevră de întoarcere în „U”, lovind grav motociclistul. Autopsia a confirmat că decesul a survenit din cauza leziunilor suferite în accident, în special un traumatism cranio-cerebral și toraco-abdominal.

Joi, 23 martie, la ora 15:00, vor avea loc în biserica San Martino din Villa del Ferro, o localitate din provincia Vicenza, funeraliile tânărului român.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Robert Bucur s-a născut în România, dar a ajuns în Italia la vârsta de doar 9 ani, la Brendola, unde a urmat școala primară și unde era foarte cunoscut.

Lasă în urma sa pe mama Elena, tatăl vitreg Giancarlo, sora Francesca și pe fiica sa de doar 5 ani, Isabel, născută dintr-o fostă relație și pe toți ceilalți membri ai familiei.

Între timp, în ceea ce privește ancheta, vineri, 24 martie, la ora 11:00, Procuratura din Vicenza va dispune efectuarea unui alt raport tehnic nerepetabil. Este vorba despre o consultanță tehnică de specialitate pentru a reconstitui cu exactitate dinamica, cauzele și toate responsabilitățile tragicului accident.

Ing. Alberto Sartori din Padova va fi desemnat pentru această misiune. Ing. Pierluigi Zamuner va participa, de asemenea, la operațiunile de expertiză ca expert tehnic, pus la dispoziție de Studio3A-Valore S.p.A., o companie specializată la nivel național în despăgubiri și protecția drepturilor cetățenilor.

Părinții și sora bărbatului decedat vor fi reprezentați de consultantul Alessio Rossato și avocatul Davide Picco.

Moartea lui Constantin Robert Bucur a întristat profund comunitatea locală, iar mulți oameni s-au mobilizat pentru a oferi sprijin familiei în aceste momente dificile.