Roma: accident mortal pentru o femeie română de 37 de ani lovită în plin de o furgonetă

Grav accident mortal la Roma noaptea trecută, în care o tânără femeie română de 37 de ani și-a pierdut viața, informează Roma Today.

Emanuela Croitoru, născută în anul 1980, a fost noaptea trecută victima unui incident mortal pe via Tuscolana, zona Romanina, la Roma. Emanuela a fost lovită în plin de o furgonetă Fiat Doblò condusă de un cetățean albanez, în jurul orei 4.00 din dimineața zilei de 9 decembrie. Șoferul furgonetei s-a oprit pentru a acorda primul ajutor conaționalei noastre dar pentru aceasta nu mai era nimic de făcut.

Accidentul a avut loc la intersecția dintre via Tuscolana și via Biagio Petrocelli unde au sosit imediat agenții Grupului VII Tuscolano al Poliției Locale din Roma care au efectuat măsurători pentru a reconstitui dinamica incidentului. Șoferul care se afla la volanul furgonetei a fost supus testelor pentru a se verifica dacă se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Corpul neînsuflețit al Emanuelei Croitoru, pus sub dispoziția autorităților judiciare, a fost transportat la institutul de medicină legală Policlinico Tor Vergata în vederea efectuării autopsiei.

Distribuie acest articol