Roma: alertați că sunt hoți în locuința unui bărbat român, polițiștii au găsit cu totul altceva când au ajuns acolo

Un apel la 112 îi anunța pe polițiștii de la Comisariatul Casilino din Roma că niște persoane forțau ușa unui apartament pentru a pătrunde înăuntru dar odată ajunși la fața locului, agenții de poliție au găsit cu totul altceva.

Când au sosit la locuința semnalată prin telefon, polițiștii au găsit ușa deschisă și au intrat pentru a verifica dacă în interior sunt hoți dar nici urmă de aceștia. În schimb, pe pavimentul din dormitor polițiștii au găsit trei pachete în vid care conțineau în total patru kilograme de marijuana iar pe masa din bucătărie au găsit un cântar care se presupune că era folosit pentru a cântări drogurile.

După o scurtă anchetă, agenții au descoperit că apartamentul în cauză este închiriat de un bărbat român de 50 de ani dar nu au reușit să-l găsească pe acesta, scrie Il Messaggero.

Bărbatul român care a închiriat apartamentul a fost denunțat în lipsă pentru deținere de droguri cu scopul de a le vinde și se efectuează căutări și în prezent pentru a fi găsit, mai scrie sursa citată.

@rotalianul