Roma – bărbat român de 40 de ani găsit mort în râul Tevere. Valerică Năstase lasă în urmă o fiică de 9 ani

O altă tragedie a avut loc în aceste zile în comunitatea românească din Italia, mai exact în seara zilei de sâmbătă, 8 iulie 2017, când un bărbat român de 40 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în mod accidental în râul Tevere și s-a înecat.

Potrivit căpitanului Salvatore Ferraro, Comandantul Companiei de Carabinieri din Monterotondo, o echipă de scafandri aparținând unității de pompieri din Roma, în colaborare cu carabinierii din Montelibretti, au reușit să scoată corpul fără viață al conaționalului nostru din râul Tevere abia în după-amiaza zilei de duminică, 9 iulie 2017, în jurul orei 16:00, în dreptul localității Prato dell’Olmo din Montelibretti, provincia Roma.

„După o primă examinare, corpul bărbatului nu prezenta semne de violență și decesul său pare să fie datorat unei căderi accidentale în râu care a avut loc cu o seară înainte, așa cum au declarat martorii”, ne-a comunicat căpitanul Ferraro.

Ulterior, conaționalul nostru a fost identificat ca fiind Valerică Năstase, în vârstă de 40 de ani, domiciliat în via del Quadraro, nr. 300, din Roma. Trupul neînsuflețit al bărbatului român a fost transportat la morga spitalului Gemelli din Roma unde va fi executată autopsia, la cererea procuratorii din Tivoli.

„Consulatul Român în Italia a fost informat asupra acestui caz”, a mai adăugat Ferraro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Valerică Năstase lasă în urmă o fiică de numai 9 ani care în prezent se află în România.