Roma: descoperit criminalul care l-a ucis pe Gheorghe Gurălată, ciobanul român de 55 de ani dispărut în noiembrie 2016

Agenții de la Poliția Statală din Roma au arestat în aceste zile un bărbat român de 33 de ani acuzat că l-ar fi ucis pe ciobanul român de 55 de ani, Gheorghe Gurălată, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit de un trecător în data de 14 decembrie 2016, în împrejurimile centrului comercial Roma Est, mai precis pe un câmp de lângă via Don Ruggero Caputo.

Gheorghe Gurălată. Sursa: Chi l’ha Visto?

Gheorghe Gurălată dispăruse de acasă din data de 4 noiembrie 2016 iar soția sa a anunțat autoritățile despre dispariția acestuia și a semnalat cazul chiar și la emisiunea ”Chi l’ha visto?” dar cadavrul bărbatului a fost găsit în zona specificată mai sus după mai bine de o lună, când un trecător care a văzut un picior ieșit din pământ și a anunțat imediat autoritățile.

Din primele investigații de atunci rezulta că bărbatul român avea unele răni în zona craniului care indicau destul de clar că acesta a fost ucis, motiv pentru care s-a pornit o anchetă pentru descoperirea criminalului.

În urma anchetei s-a descoperit că Gheorghe Gurălată a fost ucis de un bărbat român de 33 de ani, cu inițialele C.C.M., care l-ar fi lovit pe Gheorghe de mai multe ori în cap cu o bară de fier, apoi l-a abandonat pe câmpul unde a avut loc crima. La câteva zile după oribila faptă, însă, C.C.M. s-ar fi întors la locul crimei și l-ar fi îngropat parțial pe Gheorghe Gurălată într-un tufiș, în speranța că trupul acestuia nu va fi descoperit.

Criminalul a fost găsit și arestat în aceste zile de polițiști în zona Lunghezza din Roma și a fost transportat la penitenciarul Regina Coeli unde va rămâne în așteptarea procesului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol