Roma: femeie română amenințată cu drujba de către fostul soț italian

Poliția unității din Pomezia, provincia Roma, a arestat un bărbat italian în vârstă de 67 ani, deja cunoscut de forțele de ordine, fiind acuzat de acte persecutorii și de amenințare deosebit de gravă la adresa fostei soții. Fostul soț a intrat în casa femeii, i-a distrus mobilierul cu drujba și a amenințat-o cu moartea.

În urma unui apel telefonic primit la 112, carabinierii au intervenit în casa fostei soții a bărbatului, o femeie română în vârstă de 45 de ani, care locuiește împreună cu un bărbat de 47 de ani din Bulgaria, chiriaș în apartamentul femeii.

Până la sosirea poliției, bărbatul italian, într-o stare de accentuat nervosism, distrusese mobilierul din apartament cu o drujbă pe care o îndrepta în direcția femeii, amenințând-o cu moartea. La vederea carabinierilor sosiți la fața locului, bărbatul de 67 de ani a sprijinit drujba de pământ și a predat-o acestora. Investigațiile ulterioare au făcut posibilă stabilirea faptului că italianul nu era la primul episod de violență împotriva fostei soții românce. Agresorul a fost arestat în așteptarea procesului cu rit abreviat, informează askanews.it

Distribuie acest articol