Roma: Găsit spânzurat în casă la doar 29 de ani, mama sa face un apel către românii din Italia, „Ajutați-mă să îl duc acasă”

O altă tragedie în comunitatea românilor din Italia, tânărul Viorel Braha, în vârstă de numai 29 de ani, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Ostia, localitate aflată pe malul mării Tireniene, în imediata vecinătate a Romei.

Autoritățile au dispus autopsia trupului neînsuflețit pentru a se stabili dacă este vorba despre o sinucidere.

Viorel Braha, 29 de ani

Viorel era născut la 27 iulie 1988, originar din Petroșani, și provenea dintr-o familie numeroasă cu 12 copii, crescuți fără tată, doar de o mamă care acum, profund îndurerată, dorește să își ducă fiul în țară pentru a putea să îl îngroape în pământul natal. Cheltuielile de repatriere sunt mari iar familia a postat pe Facebook un apel de ajutor adresat tuturor celor care vor și pot să le fie alături.

Andreea Braha: „Dragi prieteni virtuali. Vin cu rugămintea la dumneavoastră de a ajuta o mamă disperată de a-și aduce în România fiul găsit mort în Italia, pentru a-l înmormânta. Provine dintr-o familie săracă și nu pot strânge suma de bani pentru a-l duce în țară. Este dintr-o familie cu 12 frați, se numește Braha Viorel. Dacă puteți ajuta cu orice sumă de bani, cât de mică, puteți dona în acest cont: RO07RNCB0168145270920001 și puteți contacta la nr. de telefon: 0040731971760. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este apelul umanitar lansat pe Facebook de către familiari.

De asemenea, persoanele din Italia care pot și vor să ajute, o pot contacta pe Simona Braha, sora lui Viorel, la numărul de telefon 0039/3883268857 sau printr-un mesaj aici, pe pagina sa Facebook.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI