Roma: infractor român ascunde marfa furată în curtea Comandamentului Poliției Locale crezând că este o grădiniță

Un infractor român a fost denunțat de Poliția Locală din Roma pentru furt după ce a fost prins când încerca să ascundă marfa furată dintr-un supermarket în curtea Comandamentului Poliției Locale din zona EUR.

Scena a avut loc vineri, 24 august 2017, când R.M., cetățean român în vârstă de 30 de ani, credea că a găsit locul perfect unde să ascundă marfa furată dintr-un supermarket din zonă, acesta aruncându-și rucsacul cu produsele furate în curtea Comandamentului Poliției Locale, crezând că este curtea unei grădinițe.

Polițiștii au văzut întâi rucsacul infractorului care a zburat în curtea lor din afară, peste gard, apoi pe bărbatul român care se urca pe gard, în încercarea de a pătrunde și el în curte, cu intenția de a ascunde mai bine produsele furate. Toate acestea în timp ce poarta era larg deschisă.

Abținându-se cu greu să nu râdă de gestul infractorului, polițiștii l-au oprit imediat pe acesta și au început să-l percheziționeze. În rucsac, bărbatul avea produse furate în valoare totală de 500 de euro, au constatat agenții de poliție, iar pe sub hainele infractorului au fost găsite alte produse furate, a căror proveniență este necunoscută încă, toate ascunse într-un costum de baie de femeie pe care R.M. îl purta sub hainele obișnuite.

La mică distanță de locul faptei, polițiștii au mai găsit și un sac în care se aflau produse sanitare și mici piese de schimb pentru diferite unelte.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Interogat de agenți, bărbatul român a recunoscut că intenția sa era aceea de a ascunde marfa furată în curtea poliției, crezând că acolo se află o grădiniță.

Sursa: La Repubblica

Distribuie acest articol