Roma, în așteptarea meciului dintre echipele Lazio – Steaua București. Unde se va putea urmări partida

FCSB (Steaua București) – Lazio 1-0, s-a jucat în manşa tur din 16-imile din Europa League pe 15 februarie la București când steliştii au obţinut prima victorie din istoria clubului împotriva unei echipe din Italia. Astăzi, 22 februarie, începând cu ora 19.00, ora Italiei, (ora 20.00 în România), se va juca returul acestei etape, pe stadionul Olimpico din Roma.

FCSB a învins-o pe Lazio, scor 1-0, graţie golului marcat de Harlem Gnohere în minutul ’29, după o cursă extraordinară. Vicecampioana României a mai avut câteva ocazii în meciul jucat pe Arena Naţională, însă ofensiva nu a reuşit să mărească avansul. FCSB a obţinut prima victorie împotriva unei echipe din Italia, după 13 meciuri consecutive fără victorie în faţa reprezentantelor din Serie A.

În această seară vor evolua în teren:

Lazio (3-5-2) Strakosha; Wallace, De Vrij, Caceres; Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto , Lulic; Immobile, Felipe Anderson
FCSB (4-2-3-1) Vlad; Benzar, Planic, Gaman, Morais; Nedelcu, Teixeira; Man, Budescu, Tanase; Gnohere

În Italia partida Lazio-FCSB va fi difuzată de Sky începând cu ora 19.00 pe canalele Sky Sports 1 și Sky Calcio 1. Acesta va fi vizibil și în streaming de pe PC, tabletă și smartphone cu Sky Go.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În România meciul va fi transmis în direct de canalul Pro TV începând cu ora 20:00.

Distribuie acest articol