Roma: întâlnire de carte și de suflet între scriitoarea Corina Ozon și comunitatea românească

Vineri 16 martie, ora 16:00, va avea loc la Roma, în Italia, întâlnirea comunității românești cu scriitoarea Corina Ozon. Evenimentul se va ține la Sala CESV, în Via Liberiana, 17, (zona Santa Maria Maggiore) și este organizat de LibroM, prima librărie românească online din Italia, împreună cu editura Herg Benet.

Întâlnirea cu scriitoarea Corina Ozon este primul dintr-o serie de evenimente pe care LibroM le va organiza cu scriitori români invitați din Romania sau care locuiesc în Italia

Scriitoarea Corina Ozon, inclusă în Top 100 Femei de Succes 2017 de Revista Capital, vine pentru prima oară la Roma, pentru a prezenta cele 7 cărti scrise până în prezent. Alături de Corina Ozon vor fi prezente jurnalista Anca Mihai și Floria Teleman de la „Romanians Love Books” din Londra.
Evenimentul este organizat de LibroM, prima librărie românească online din Italia, împreună cu editura Herg Benet. Partenerii evenimentului sunt Liga Studenților Români din Străinătate, Asociația Casa România, Torte di Tati și Hotel Amico.
Întâlnirea din 16 martie dedicată Corinei Ozon este primul dintr-o serie de evenimente pe care LibroM le va organiza cu scriitori români invitați din Romania sau care locuiesc în Italia.
Corina Ozon este printre cei mai populari scriitori ai momentului în România. Cu șapte cărți bestseller („Amanții”, „Divorțurile amanților”, „Până când mă voi vindeca de tine”, „Tentații”, „Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, „Instructiuni de buzunar”), este considerată de presa românească „un fenomen” și continuă să-și uimească cititorii prin diferențele de stil din fiecare carte.

Scrierile sale sunt așteptate, pentru că este vorba despre realitate, relații, iubire și alte teme de actualitate. Din 2016, coordonează proiectul 35+ by Corina Ozon, pe blogul dupa35.com, unde postările inspirate din realitate sunt foarte urmărite de sute de femei.

În anul 2015, a fost singurul autor român premiat cu Silver Award for Excellence la PR Award, pentru campania de promovare a cărților, iar Revista Capital a inclus-o în Top 100 Femei de Succes pe anul 2017. Mai multe se pot afla pe blogul corinaozon.com.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

LibroM, prima librărie românească digitală din Italia

Pe platforma www.librom.it românii din Italia se vor bucura de un catalog amplu de cărți în limba româna: opere clasice, cărți pentru copii, dar și publicații noi sunt deja gata de achiziționare.

Cărțile se comandă direct pe site-ul www.librom.it și se primesc în câteva zile acasă.