Roma – intră în apa mării și se simte rău. Bărbat român de 49 de ani moare sub privirile prietenilor pe o plajă din Ostia

Un bărbat de cetățenie română în vârstă de 49 de ani a murit în dimineața zilei de duminică, 18 iunie 2017, sub privirile prietenilor și ale salvamarului care încerca să-l salveze făcându-i masaj cardiac.

Potrivit celor declarate de prietenii bărbatului român, care se aflau cu el pe plaja „Il Curvone” din piazzale Magellano, Ostia, conaționalul nostru ar fi băut o bere și apoi ar fi intrat în apă. La scurt timp după aceea, însă, bărbatul s-a simțit foarte rău.

Salvamarul de pe plajă, văzând că bărbatul se simte rău, a chemat ajutoare imediat și, între timp, l-a adus pe conaționalul nostru la mal, unde a început să-i facă masaj cardiac.

Din nefericire, nici salvamarul și nici medicii pe ambulanță nu au reușit să-l salveze pe bărbatul român, acesta fiind declarat mort și trupul său neînsuflețit fiind transportat la morga Institutului de Medicină Legală a Universității „La Sapienza” din Roma, unde urmează să fie făcută autopsia.

Asupra decesului investighează acum agenții de la Comisariatul Lido al Poliției de Stat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI