Roma – româncă de 29 de ani, cu copilul în brațe, lovită cu mașina de un „pirat” al străzii în zona Dragona

Sursa foto: messaggero.it

Accidentul a avut loc ieri, 24 aprilie 2017, în jurul orei 16:00, în via Francesco Donati din zona Dragona, Roma.

Din primele relatări reiese că femeia de cetățenie română, în vârstă de 29 de ani, tocmai ieșise cu copilul din parcul „Donne Vittime del Femminicidio” din Dragona, unde petrecuse după-amiaza zilei de ieri cu fiul său de doi anișori.

Luând copilul în brațe, femeia a început să traverseze strada pe trecerea de pietoni de la intersecția dintre via Francesco Donati și viale dei Romagnoli când un automobil Chevrolet Aveo, de culoare albastră, așa cum au relatat martorii, a intrat în viteză pe contrasens, pe via Donati, și a lovit femeia română, aruncându-o la pământ împreună cu copilul. Șoferul automobilului nu a oprit să acorde primul ajutor femeii, ci și-a continuat drumul pe via dei Romagnoli.

Tânăra noastră conațională a făcut tot posibilul pentru a-și proteja copilul care, din fericire, nu a suferit răni grave, însă femeia a fost transportată de urgență, cu cod roșu, la spitalul Giovan Battista Grassi din Ostia.

La fața locului au intervenit agenții de poliție de la X Gruppo Mare din Ostia, care au încercat să reconstruiască dinamica accidentului și să descopere vinovatul cu ajutorul martorilor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Se relatează, de asemenea, că în seara zilei de ieri o femeie s-ar fi prezentat la unitatea de Carabinieri din Acilia, declarând că ea este autoarea accidentului, însă anchetatorii continuă să investigheze cazul datorită incongruențelor dintre declarațiilor martorilor de la fața accidentului și declarația femeii.

Conform martorilor, se pare că la volanul automobilului Chevrolet se afla un bărbat în momentul accidentului și în mașină nu mai era nimeni altcineva iar declarația femeii care încerca să-și asume vina prezintă discrepanțe prea mari între ceea ce au reconstruit anchetatorii din mărturii și măsurători la locul accidentului și cele afirmate de aceasta.

Plecând de la presupunerea că femeia încearcă să acopere o altă persoană, poliția locală și carabinierii continuă ancheta pentru a descoperi adevărul în acest caz.

Distribuie acest articol