Roma: româncă de 35 de ani sechestrată într-o baracă, bătută și abuzată sexual de un bărbat român pentru a o obliga să se prostitueze

O femeie română de 35 de ani a fost sechestrată într-o baracă în zona Prima Porta din Roma și bătută cu cruzime, lovită cu un cosor și abuzată sexual de un bărbat român de 48 de ani.

Apelul către carabinierii de la Compania Roma Cassia a fost făcut chiar de femeia română în noaptea de 2 octombrie 2017, aceasta reușind să transmită carabinierilor adresa unde era ținută prizonieră chiar înainte de a-i fi smuls telefonul din mână de către agresor.

Ajunși imediat la fața locului, carabinierii nu au mai găsit pe nimeni în baraca indicată de femeie la telefon dar au auzit strigăte care proveneau din pădurea din apropierea bărăcii, strigăte pe care militarii le-au urmat, reușind astfel să o găsească atât pe femeie cât și pe agresorul său.

Interogat de autorități, bărbatul român de 48 de ani a declarat că femeia voia să-i dea foc bărăcii în care locuia dar scena pe care o aveau în fața ochilor era evidentă pentru carabinieri: femeia română era terorizată și avea semne clare de violență pe piept, aceasta spunând carabinierilor că bărbatul a lovit-o cu un cosor, un cuțit scurt, cu vârful încovoiat, folosit în viticultură și pomicultură, care a fost găsit ulterior de carabinieri în zonă.

Ancheta autorităților a adus la lumină apoi acuzații mult mai grave pentru bărbatul român. Acesta se pare că ar fi sechestrat documentele femeii și al fiului ei pentru a o ține ostatică și pentru a o obliga să se prostitueze pentru el. Femeia a povestit carabinierilor că nu este prima dată când bărbatul este violent cu ea, fiind supusă și în trecut la agresiuni din partea acestuia care în acea seară a încercat să o și violeze.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul român a fost închis în penitenciarul Regina Coelli din Roma în timp ce femeia, după ce a primit îngrijiri medicale la spital, a fost preluată de o structură de protecție a primăriei din Roma unde va fi ajutată să depășească această traumă, relatează Roma Today.

Ca de obicei, vă reamintim datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență asupra femeilor, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor: