Roma: tânără română jefuită sub amenințarea cuțitului de către un bărbat african

Jaful a avut loc în cartierul Prenestino din Roma, unde un bărbat african de 42 de ani nu numai că a jefuit o femeie română dar, înainte de jaf, a furat un automobil și apoi a provocat un accident, fugind de la fața locului.

Bărbatul se pare că a semănat panică pe străzile Romei în acea dimineață când, după ce a furat un automobil și a lovit un alt autovehicul condus de o femeie de cetățenie italiană, a fugit de la fața locului și a trecut la alt tip de infracțiuni.

După accident, bărbatul a amenințat cu cuțitul o femeie română de 26 de ani, pe care a constrâns-o să-i dea acestuia două bijuterii, printre care și verigheta de căsătorie, dar și un iPhone și câteva zeci de euro pe care conaționala noastră îi avea la ea.

Infractorul a fost apoi arestat de agenții de la Poliția Statală, după ce femeia română, terorizată de gestul acestuia, a sunat la 113 și a dat alarma. Bărbatul a fost prins de polițiști la mică distanță de locul unde conaționala noastră a fost jefuită și, în urma percheziției au fost găsite asupra sa obiectele furate de la aceasta.

După arest, bărbatul african a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, acesta având unele răni pe față, iar acolo a fost recunoscut și de femeia italiancă a cărui autovehicul infractorul îl tamponase.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce a primit îngrijirile medicale, infractorul a fost închis în penitenciarul de la Rebibbia unde va rămâne pentru perioadă de 4 ani și 8 luni, în urma deciziei judecătorești, relatează ziarul Il Secolo d’Italia.