Roma – tragedie în duminica Paștelui: bărbat român decedat iar fiul de 11 ani în stare gravă, în urma unui accident rutier

Sursa foto: Roma Today

Tragedie în ziua de Paște în comunitatea românească din Roma unde, în urma unui accident rutier care a avut loc pe via Cristoforo Sabbadino din zona Ponte Galleria, un bărbat român de 37 de ani a decedat iar fiul acestuia, de numai 11 ani, a fost rănit foarte grav.

Din primele relatări reiese că bărbatul român se afla împreună cu fiul său într-un automobil Renault Clio și parcurgea via Cristoforo Sabbadino unde, în jurul orei 18:30 de ieri, 16 aprilie 2017, a avut loc un impact frontal între mașina acestuia și un automobil Renault Megane Scenic în care se aflau un bărbat și o femeie.

Din nefericire, conaționalul nostru a decedat pe loc iar fiul său a fost transportat cu cod roșu la spitalul Bambino Gesù din Roma.

Transportate la spital în cod galben și cele două persoane din automobilul Renault Megane Scenic, acestea fiind duse cu ambulanța la Aurelia Hospital, relatează Roma Today.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi cauzele care au dus la impactul celor două autovehicule și eventualul responsabil.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: Roma Today

Distribuie acest articol