Roma – trei tineri români în stare gravă după ce au ieșit cu mașina de pe carosabil și s-au izbit de parapet

Accidentul a avut loc în jurul orei 3:00 din această dimineață de 18 martie 2017, pe autostrada A90 (Grande Raccordo Anulare di Roma), la kilometrul 48, în dreptul ieșirii spre via Ardeatina.

Un automobil marca BMW, la bordul căruia se aflau trei cetățeni români, un băiat și două fete, toți trei cu vârste în jur de 20 de ani, a ieșit de pe carosabil, din cauze încă nerelatate de autorități, și s-a izbit de parapet. În urma impactului, cei trei tineri au rămas încastrați în automobil, fiind extrași ulterior de echipa de descarcerări a pompierilor.

Tinerii noștri conaționali au fost transportați cu răni grave, în cod roșu, la spitalele Sant’Eugenio și Policlinico Tor Vergata. Șoferul automobilului implicat în accident, un tânăr român de numai 20 de ani, se află acum în comă farmacologică indusă de medici la spitalul Santo Spirito din Roma, relatează Roma Today.

Agenții de la Poliția Stradală investighează pentru a afla motivul exact al accidentului, luând în calcul atât posibilitatea ca șoferul să fi adormit la volan, cât și ipoteza ca un animal să fi traversat carosabilul la acea oră, făcând ca șoferul să piardă controlul volanului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol