Român amendat și denunțat în Italia, a încercat să corupă carabinierii care l-au prins într-un bar fără mască și certificat COVID

Un român din Italia riscă o pedeapsă cu închisoarea între 2 și 6 ani după ce a încercat să corupă o patrulă de carabinieri intervenită într-un bar din localitatea italiană Gaggio Montano (provincia Bologna din Emilia-Romagna) cu scopul de a-l sancționa pentru că nu purta mască și nu deținea certificatul COVID.

Potrivit ziarului Il Resto del Carlino, carabinierii au fost alertați, în cursul zilei de joi, 27 ianuarie 2022, de către clienții barului. Aceștia erau deranjați de un bărbat agresiv care nu numai că intrase fără mască în bar și nu avea certificat COVID, dar era și în stare de ebrietate și avea în mână un cuțit de mici dimensiuni.

Invitat de proprietar și clienți să părăsească locația, individul a refuzat și numai intervenția carabinierilor l-a convins că trebuie să plece. Cu toate acestea, oamenii legii s-au văzut nevoiți să-l amendeze pe bărbat, identificat ca fiind un cetățean român în vârstă de 35 de ani, pentru nerespectarea normelor împotriva COVID.

Cu toate acestea, conaționalul nostru a crezut că poate scăpa de sancțiune încercând să le ofere o anumită sumă de bani carabinierilor pentru a închide un ochi la încălcările sale.

Militarii italieni nu s-au lăsat corupți de oferta românului, însă, denunțându-l astfel și pentru instigare la corupție, infracțiune care, conform Codului Penal italian, se pedepsește cu închisoarea între 2 și 6 ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol