Român arestat în Italia, acuzat că a abuzat sexual de fetița de 5 ani a vecinilor

Un bărbat român în vârstă de 32 de ani, cu inițialele numelui D.C. și rezident în zona Ostia din capitala Italiei, a fost pus sub arest, acuzat fiind de abuzuri sexuale asupra unei fetițe de 5 ani, care este fiica vecinilor săi.

Potrivit ziarului La Stampa, totul s-a întâmplat într-o după-amiază de la sfârșitul lunii iunie când tatăl fetiței a fost nevoit să plece urgent de acasă și n-avea cu cine să le lase pe fiicele sale, în vârstă de 2 ani și de 5 ani. Tatăl a decis așadar să apeleze la un prieten de familie, care este totodată și vecinul său de casă și în grija căruia a lăsat minorele până când mama lor s-a întors acasă.

Când mama fetițelor a ajuns acasă, însă, și le-a preluat pe acestea din grija vecinului, cea mai mare dintre ele i-a povestit mamei sale că bărbatul român a pipăit-o de mai multe ori cât a stat în grija lui. Potrivit sursei citate, părinții fetițelor le-au dus apoi pe acestea la spitalul G.B. Grassi pentru a fi supuse controalelor medicale, atât fizice, cât și psihice, iar personalul medical a constatat că surioara cea mai mare avea simptome compatibile cu abuzurile sexuale.

De asemenea, în cadrul unei audiențe protejate, în prezența anchetatorilor și a unui psiholog, fetița a confirmat cu detalii amănunțite abuzurile la care a supus-o bărbatul român, precizând totodată că acesta s-a oprit doar când a auzit sunetul mașinii mamei sale care se întorcea acasă.

Verificările efectuate de medici și mărturia fetiței în aceste circumstanțe a fost de ajuns pentru ca agenții de poliție de la Comisariatul din Ostia, sub comanda comisarului-șef Eugenio Ferraro, să-l pună sub arest pe D.C. cu acuzația de violență sexuală agravată. Bărbatul a fost arestat în timp ce se afla la locul de muncă pe un șantier din zona Trionfale și a fost închis în penitenciarul Regina Coeli.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul