Român arestat în Italia. A aruncat cu televizorul în soția lui și a ținut-o pe scări toată noaptea

Autorul a numeroase violențe împotriva soției sale, un bărbat român de 40 de ani, rezident în localitatea italiană Vedelago din provincia Treviso (Veneto) a fost pus sub arest de carabinieri în cursul serii de duminică, 15 mai 2022.

Potrivit ziarului local Tribuna di Treviso, bărbatul și-a agresat soția în nenumărate rânduri, printre episoadele cele mai grave numărându-se unul, la începutul acestui an, când a aruncat cu televizorul în partenera sa, provocându-i diferite răni.

Tot în acea seară, românul de 40 de ani și-a scos soția afară din locuință și a obligat-o să petreacă întreaga noapte pe scările blocului, mai precizează sursa citată.

Femeia nu a găsit niciodată curajul să-l denunțe la forțele de ordine. În cursul serii de duminică însă, amenințările violente adresate de individ către soția sa au speriat chiar și vecinii, care au decis să alerteze carabinierii pentru a evita o tragedie.

„Îți iau viața, te ucid cu mâinile mele”, i-a spus femeii la un moment dat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Te omor și mă duc bucuros la pușcărie”, a mai adăugat el, amintindu-i soției că a mai fost la închisoare și în trecut.

La sosirea carabinierilor la locuința celor doi, bărbatul român încă o mai teroriza pe femeie și a refuzat să se liniștească, iar carabinierii au avut posibilitatea astfel să-l pună sub arest, fiind vorba de un flagrant.

Soțul violent este în așteptarea unui proces direct acum, judecătorul urmând să stabilească pedeapsa pentru faptele sale sau îl va obliga să părăsească locuința familială și să păstreze distanța față de soția lui.

@rotalianul