Român arestat în Italia, a distrus restaurantul unui alt român fiindcă a refuzat să-i organizeze o petrecere

Un român de 44 de ani a fost arestat în Italia după ce a distrus tot ce a găsit în calea sa în restaurantul unui conațional care a refuzat să organizeze o petrecere din cauza restricțiilor anti-COVID. Incidentul s-a petrecut în cursul weekendului trecut în zona industrială dintre Melzo și Lisate, două localități aflate în provincia Milano. 

Din informațiile furnizate de Prima LAMARTESANA reiese că bărbatul s-a prezentat la restaurantul respectiv, care nici nu fusese inaugurat încă, pentru a vorbi cu administratorul în vederea organizării unei petreceri aniversare pentru nepotul său. Dată fiind situația în acel moment (Milano se afla încă în zona roșie) proprietarul, român și el, i-a explicat conaționalului său că nu poate fi vorba de o petrecere pentru că toate localurile sunt închise.

Refuzul primit l-a scos din sărite pe client și a început astfel să distrugă tot ce a prins la îndemână în restaurant: mese, dulapuri și chiar și mâncarea care, probabil, era pregătită pentru comenzi la domiciliu. În acel moment, antreprenorul român a solicitat intervenția forțelor de ordine pentru a-l calma pe conaționalul agresiv.

La fața locului au ajuns carabinierii din Melzo, sprijiniți de colegii lor din Cassano d’Adda, care au reușit în cele din urmă să-l oprească pe scandalagiu, dar nu fără efort. Românul de 44 de ani a opus rezistență și i-a agresat chiar și pe militari până când, într-un final, a fost încătușat și dus în cazarmă.

Bărbatul așteaptă acum să fie dus în fața instanței, acuzat fiind de distrugerea bunurilor private, violență și împotrivire la arest.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol