Român arestat în Italia, a distrus restaurantul unui alt român fiindcă a refuzat să-i organizeze o petrecere

Un român de 44 de ani a fost arestat în Italia după ce a distrus tot ce a găsit în calea sa în restaurantul unui conațional care a refuzat să organizeze o petrecere din cauza restricțiilor anti-COVID. Incidentul s-a petrecut în cursul weekendului trecut în zona industrială dintre Melzo și Lisate, două localități aflate în provincia Milano. 

Din informațiile furnizate de Prima LAMARTESANA reiese că bărbatul s-a prezentat la restaurantul respectiv, care nici nu fusese inaugurat încă, pentru a vorbi cu administratorul în vederea organizării unei petreceri aniversare pentru nepotul său. Dată fiind situația în acel moment (Milano se afla încă în zona roșie) proprietarul, român și el, i-a explicat conaționalului său că nu poate fi vorba de o petrecere pentru că toate localurile sunt închise.

Refuzul primit l-a scos din sărite pe client și a început astfel să distrugă tot ce a prins la îndemână în restaurant: mese, dulapuri și chiar și mâncarea care, probabil, era pregătită pentru comenzi la domiciliu. În acel moment, antreprenorul român a solicitat intervenția forțelor de ordine pentru a-l calma pe conaționalul agresiv.

La fața locului au ajuns carabinierii din Melzo, sprijiniți de colegii lor din Cassano d’Adda, care au reușit în cele din urmă să-l oprească pe scandalagiu, dar nu fără efort. Românul de 44 de ani a opus rezistență și i-a agresat chiar și pe militari până când, într-un final, a fost încătușat și dus în cazarmă.

Bărbatul așteaptă acum să fie dus în fața instanței, acuzat fiind de distrugerea bunurilor private, violență și împotrivire la arest.