Român arestat în Italia, la bordul unui autocar care venea din România. Bărbatul voia să ajungă în Franța

Carabinierii din localitatea italiană Aurisina, situată în provincia Trieste (Friuli-Veneția Giulia), la granița cu Slovenia, au arestat zilele trecute un bărbat român în vârstă de 42 de ani, care călătorea la bordul unui autocar ce provenea din România și se îndrepta spre Franța.

Potrivit cotidianului Friuli Oggi, conaționalul nostru era un antreprenor cunoscut în Italia pentru comerțul cu parfumuri de firmă, însă afacerea sa s-a prăbușit în urmă cu câțiva ani, după ce a fost prins că vindea produse contrafăcute.

Mai exact, forțele de ordine puseseră sub sechestru la acea vreme nu mai puțin de 90.000 de parfumuri de firmă contrafăcute, iar antreprenorul român a decis atunci să dispară din peisaj pentru a nu suporta consecințele infracțiunii comise.

Autoritățile italiene l-au trimis în judecată însă, iar procesul s-a desfășurat în absența lui și a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare pentru primire de bunuri furate și comerț cu produse false.

În urma unui control de rutină efectuat zilele trecute asupra unui autocar care circula din România spre Franța, carabinierii din Aurisina au dat peste românul de 42 în acel mijloc de transport și au devenit suspicioși asupra sa când au găsit o geantă cu parfumuri așezate între scaunele autocarului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Odată identificat, militarii au descoperit că avea un mandat de arestare pe numele său și l-au încătușat imediat, fiind închis ulterior în penitenciarul Coroneo din Trieste, unde își va ispăși pedeapsa.

@rotalianul