Român arestat în Italia pentru hărțuire, își urmărea fosta iubită peste tot și o fotografia

Un bărbat român în vârstă de 39 de ani a fost arestat în cursul zilei de duminică, 12 septembrie 2021, acuzat de hărțuire în dauna unei femei cu care a avut o relație în trecut.

Din cele relatate de ziarul italian Torino Oggi reiese că cetățeanul român a fost arestat în cartierul Millefonti din Torino după ce s-a prezentat la locul de muncă al fostei sale iubite și a început să fie agresiv față de ea.

Femeia a solicitat imediat intervenția polițiștilor, dar până la sosirea lor, agresorul s-a îndepărtat deja. Victima le-a povestit apoi oamenilor legii că nu era prima dată când bărbatul român, cu care avusese o relație, o deranja la locul de muncă, creându-i probleme cu colegii și clienții.

În plus, conaționalul nostru îi trimitea fără încetare mesaje pe telefon și o suna de nenumărate ori, iar în unele circumstanțe a urmărit-o până când femeia s-a trezit cu el lângă ea.

În alte ocazii, în schimb, bărbatul i-a trimis niște fotografii pe telefon în care apărea chiar ea, pentru a-i da de înțeles că o urmărea peste tot și vedea ce persoane frecventează.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia ajunsese la un moment dat să nu mai folosească nici propria mașină de teama că fostul iubit o poate urmări prin intermediul acesteia, mai precizează sursa citată.

După apelul la 113 făcut de victimă, în cursul dimineții de duminică, bărbatul român s-a îndepărtat înainte ca forțele de ordine să ajungă la fața locului și nu a fost arestat.

Cu toate acestea, după câteva ore s-a întors cu același comportament agresiv, însă intervenția polițiștilor a fost mai promptă de acea dată și l-au pus imediat sub arest.

@rotalianul