Român arestat la bordul unui autocar, în timp ce părăsea Italia. A declanșat un incendiu într-o biserică

Un cetățean român a fost arestat de carabinierii din Trieste care au efectuat un control la bordul unui autocar. Bărbatul era căutat de autorități, după ce a intrat într-o biserică pentru a fura banii din cutia cu donații, dar, din greșeală a dat peste niște candele aprinse care au căzut și au declanșat un incendiu.

O patrulă a carabinierilor din cartierul Prosecco, al localității menționate mai sus, în cadrul unui control efectuat la bordul unui autocar care se îndrepta spre România, l-a identificat pe românul care a fost condamnat la închisoare pentru un furt care s-a soldat cu un incendiu, relatează Trieste News.

În urmă cu câțiva ani, bărbatul a intrat într-o biserică din zona orașului Napoli și, cu ajutorul unui cuțit, a deschis cutia cu donații de unde a furat toți banii. În timp ce deschidea cutia, câteva candele aprinse au căzut și au declanșat un incendiu.

Speriat, românul a fugit, fără să-și dea seama că toată scena a fost surprinsă de camerele video de supraveghere. Bărbatul a fost denunțat și judecat pentru fapta sa, dar imediat după condamnare reușise să-și piardă urmele.

Reținut de carabinieri, a fost dus la închisoarea Coroneo din Trieste.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul