Român bătut și jefuit în Italia de niște necunoscuți. „M-au lovit cu o sticlă în cap”

Un cetățean român a fost victima unei agresiuni în localitatea italiană Mestre, de lângă Veneția, în seara zilei de marți, 1 februarie 2021. După ce a fost bătut, infractorii i-au furat portofelul și au fugit, relatează publicația locală Venezia Today.

„Am fost bătut. M-au lovit cu o sticlă în cap și apoi cu pumnii și picioarele”, le-a spus bărbatul agenților de poliție care au intervenit la fața locului ca urmare a solicitării făcute de acesta la 112.

Din cele relatate de românul nostru reiese că se afla la intersecția dintre via Verdi și via Circonvallazione din Mestre, în fața unui bar, când un grup de trei sau patru bărbați s-au apropiat de el și l-au lovit cu o sticlă în zona capului.

Agresorii au continuat să-l lovească pe bărbat cu pumnii și picioarele, apoi l-au lăsat fără portofel și au dispărut.

La sosirea polițiștilor, nu mai era nici urmă de jefuitori, dar oamenii legii au deschis o anchetă pentru a-i căuta și identifica pe agresori.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conaționalul nostru a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar, din fericire, medicii au constatat că nu a suferit răni grave în urma loviturilor primite.

Distribuie acest articol