Român care muncea în străinătate, mort în timp ce făcea duș. Revenise în țară să-și vadă copiii

Un român în vârstă de 40 de ani, care muncea în străinătate și care s-a întors în țară pentru a-și vizita copiii, a avut parte de o moarte tragică, fiind electrocutat în timp ce făcea duș în locuința sa din Timișoara.

Conform primelor informații, boilerul ar fi fost defect și a avut loc un scurt circuit.

- Continuarea după publicitate -

Bărbatul lucra în străinătate, în construcții și revenise în țară pentru a-și revedea copiii. Era despărțit de soție și locuia singur, informează Kanal D.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei IV de Poliţie au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile preliminare sugerează că bărbatul s-a electrocutat după ce a intrat să facă duș.

Se presupune că instalația de încălzire a apei era defectă, însă acest lucru va fi confirmat sau infirmat de către polițiștii criminaliști care se ocupă de caz.

Apropiații bărbatului spun că acesta, de meserie constructor, și-a amenajat singur baia și a montat boilerul fără ajutor.

Apelul la 112 a fost făcut de rudele timișoreanului, care nu mai răspundea la telefon. Acesta a fost găsit fără suflare, în baie.

„A mers săracul să facă un ban, să muncească” – a declarat un cunoscut.

- Continuarea după publicitate -

„Și-a iubit foarte mult copiii. Înainte de a se întâmpla asta cu el a fost fosta lui soție aici, a stat vreo săptămână de zile, a făcut baie și ea, și copiii, culmea că atunci nu s-a întâmplat nimic.”

Ca urmare a tragicului incident, IPJ Timiș a deschis o anchetă:

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor necesare”. VIDEO mai jos: