Român care muncea în străinătate, mort în timp ce făcea duș. Revenise în țară să-și vadă copiii

Un român în vârstă de 40 de ani, care muncea în străinătate și care s-a întors în țară pentru a-și vizita copiii, a avut parte de o moarte tragică, fiind electrocutat în timp ce făcea duș în locuința sa din Timișoara.

Conform primelor informații, boilerul ar fi fost defect și a avut loc un scurt circuit.

Bărbatul lucra în străinătate, în construcții și revenise în țară pentru a-și revedea copiii. Era despărțit de soție și locuia singur, informează Kanal D.

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei IV de Poliţie au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile preliminare sugerează că bărbatul s-a electrocutat după ce a intrat să facă duș.

Se presupune că instalația de încălzire a apei era defectă, însă acest lucru va fi confirmat sau infirmat de către polițiștii criminaliști care se ocupă de caz.

Apropiații bărbatului spun că acesta, de meserie constructor, și-a amenajat singur baia și a montat boilerul fără ajutor.

Apelul la 112 a fost făcut de rudele timișoreanului, care nu mai răspundea la telefon. Acesta a fost găsit fără suflare, în baie.

„A mers săracul să facă un ban, să muncească” – a declarat un cunoscut.

„Și-a iubit foarte mult copiii. Înainte de a se întâmpla asta cu el a fost fosta lui soție aici, a stat vreo săptămână de zile, a făcut baie și ea, și copiii, culmea că atunci nu s-a întâmplat nimic.”

Ca urmare a tragicului incident, IPJ Timiș a deschis o anchetă:

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale a Poliţiei Transporturi Timişoara în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor necesare”. VIDEO mai jos: